Vítejte na KupKOMIKS.

  Vítám Vás v internetovém obchodě.Tento obchod jsem založil pro Vás,sběratele tohoto žánru.
   Budu Vám nabízet jak současné novinky,tak i novinky pro naše nejmenší čtenáře.
   Doufám,že se Vám obchod bude líbit jak cenově,tak nabízenými tituly.
Jednička na českém trhu -  přes 4.000 komiksových titulů..
Největší výběr komiksů v ČR !

Příjemný nákup Vám přeje: Jan Vachuda KupKOMIKScz

 
1.JPG
0 Kč
Znovuzrození hrdinů DC.png

Specializovaný prodej komiksů a figurek !

125886788_10157639784222344_6395421760357324552_n.jpg
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Podnikatel Jan Vachuda veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení objednaného zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Jan Vachuda s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze.
1.jpg
c1f1dac4e7a3876866f21a33d666d368.jpeg
images.png
3a7874d40d6a6fdb0b6a06ee5f058cc7.jpg
Novinky
ron-man-2-mm-action-figure-1-6-iron-man-mark-iv-ho.jpg.big.jpg
PD1527139740ddW.jpg
hot-toys-captain-marvel-sixth-scale-figure-avengers-endgame-collectibles-mms575-img02.jpg
logo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one