Vítejte na KupKOMIKS.

  Vítám Vás v internetovém obchodě.Tento obchod jsem založil pro Vás,sběratele tohoto žánru.
   Budu Vám nabízet jak současné novinky,tak i novinky pro naše nejmenší čtenáře.
   Doufám,že se Vám obchod bude líbit jak cenově,tak nabízenými tituly.
Jednička na českém trhu -  přes 3.700 komiksových titulů..
Největší výběr komiksů v ČR !

Příjemný nákup Vám přeje: Jan Vachuda KupKOMIKScz

 
1.JPG
0 Kč
Proč nakupovat u KupKOMIKS ?

1.Velký výběr komiksů,který jinde nenajdete !

2.Pro stálé zákazníky možná cenová nabídka z doporučených prodejních cen - KlubKupKOMIKS.

3. a)Zakoupením komiksů u KupKOMIKS se finanční prostředky vrátí zpět do nákupu komiksů.
     b)Dary na dobročinné účely např. na  www.startovač.cz
     c) Podpora profi PC hráčů 

4.Rychlá komunikace.

5.Garance kvalitně zabaleného zboží proti poškození.

6.Každý komiks vložen do EUROFOLIE A4.

7.Téměř všechny tituly skladem !

8.Raritní tituly ! 

9.Poradenství při výběru komiksů. Již 7 rokem na trhu.

10.Ekologické balení zásilek.
IMG_20170724_130323 (1).jpg
IMG_20170206_121027_009.jpg
Výstřižek (1)1111.PNG

Specializovaný prodej komiksů a figurek !
 PRAHA - předání ZDARMA !

original.png
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Podnikatel Jan Vachuda veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení objednaného zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Jan Vachuda s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze.
1.JPG
Výstřižek.PNG
novinky.jpg
1200x630_bombshells_harleyquinn.jpg
55045e.jpg
49193.jpg
55111.jpg
logo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one