Vítejte na KupKOMIKS.

  Vítám Vás v internetovém obchodě.Tento obchod jsem založil pro Vás,sběratele tohoto žánru.
   Budu Vám nabízet jak současné novinky,tak i novinky pro naše nejmenší čtenáře.
   Doufám,že se Vám obchod bude líbit jak cenově,tak nabízenými tituly.
Jednička na českém trhu -  přes 4.000 komiksových titulů..
Největší výběr komiksů v ČR !

Příjemný nákup Vám přeje: Jan Vachuda KupKOMIKScz

 
1.JPG
0 Kč
Proč nakupovat u KupKOMIKS ?

1.Velký výběr komiksů,který jinde nenajdete !

2.Pro stálé zákazníky možná cenová nabídka z doporučených prodejních cen - KlubKupKOMIKS.

3. a)Zakoupením komiksů u KupKOMIKS se finanční prostředky vrátí zpět do nákupu komiksů.
     b)Dary na dobročinné účely např. na  www.startovač.cz
     c) Podpora profi PC hráčů 

4.Rychlá komunikace.

5.Garance kvalitně zabaleného zboží proti poškození.

6.Každý komiks vložen do EUROFOLIE A4.

7.Téměř všechny tituly skladem !

8.Raritní tituly ! 

9.Poradenství při výběru komiksů. Již 7 rokem na trhu.

10.Ekologické balení zásilek.
IMG_20170724_130323 (1).jpg
IMG_20170206_121027_009.jpg
Znovuzrození hrdinů DC.png

Specializovaný prodej komiksů a figurek !

Znovuzrození hrdinů DC (2).jpg

Akce ! Výprodej první řady UKK  kus  za 149 .- Kč

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

1.Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost Jan Vachuda,pod vodojemem 1580,Beroun ,266 01
identifikační číslo:75417626, zapsaná v obchodním rejstříku v Berouně.

2.Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování pod vodojemem 1580 Beroun 266 01, adresa elektronické pošty objednavky.kupkomiks@centrum.cz, telefon +420 605 900 917.

3.Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový
identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4.Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1.Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2.Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1.Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží
nebo služby.

2.Účelem zpracování osobních údajů je
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření
a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení, činění dalších marketingových aktivit a cílení inzerce, což může být realizováno subjekty třetích stran.

3.Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

1.Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 30 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

2.Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1.Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby.

2.Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. Vaše práva

1.Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2.Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1.Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2.Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

3.Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1.Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2.S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3.Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.
1.JPG
190584342155193232.jpg
pcs_0-1524589715.jpg
14909181_2.jpg.big.jpg
54454j_1.jpg
Vamers-Store-Hot-Toys-MMS328-Disneys-Star-Wars-Episode-VII-The-Force-Awakens-Captain-Phasma-05.jpg
13533a.jpg
54162d.jpg
56753.jpg
logo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one